heardalis Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 Klamra według mnie wydobyta w świetnym stanie, kwestia doczyszczenia, tylko moje pytanie jak? delikatna szczoteczka i woda z mydłem, no i kwestia usunięcia tej rdzy od wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heardalis Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heardalis Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heardalis Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heardalis Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heardalis Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabol1944 Napisano 12 Maj 2013 Share Napisano 12 Maj 2013 O rdzę się nie martw. Klamra jest wykonana z innego materiału jak stal wiec nie zardzewieje. Bodajże miedź :) Rdzawe ślady to pozostałości po bolcu który służył do mocowania pasa. Ja bym tą rdze zdrapał czymś nawet śrubokrętem. A resztę wodą z mydłem i szczotką do mycia rąk lekko przetrzeć i zakonserwować. Tak ja zrobiłem ze swoją w podobnym stanie i jej nie zaszkodziło, a wręcz przeciwnie.Pozdrawiam Jabol1944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.