Skocz do zawartości

rutus proxima cewka 29cm dd

DUDAS666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
@ wirro:
moim zdaniem warto. Ja co prawda używam Optimę Rutusa, ale Rutusy są podobne, więc z Proxą będzie podobnie. Odkąd od maja mam 29-tke, inną cewkę założyłem tylko raz na kilkanaście wypadów. Nie ma porównania do mniejszych cewek.
Napisano
potwierdzam mam argo i od miesiąca i już na 1 wypadzie mnie bardzo zaskoczył, poza tym dużo szybciej omiata się poletka, jak to się mówi herbata z tego imbryka to nektar dla moich ust, gdy raz spróbujesz nigdy nie będziesz chciał pijać nic więcej;)
Napisano
To może ja też cegiełkę.
Otóż zakupiłem ową cewkę tydzień temu i kilka razy miałem okazję nią pomachać.
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to dużo stabilniejsza praca wykrywacza (proxima v4). Zupełny brak popiskiwań bez związku. Obleciałem stare" miejsca i jeszcze coś tam się trafiło. Co do głębokości sięgania trudno mi się wypowiedzieć, ale po kawałek ducika miedzianego kopałem dobre 0.5 metra. Wyważenie wykrywacza wg mojej subiektywnej oceny jest lepsze. Ale ja przy rozkładaniu go robię sobie o oczko krótszą sztycę, może dlatego. Minus jaki zauważyłem to identyfikacja rdzy w przedziale 48-54 ale to są takie szczeknięcia" i często tylko w jedną stronę przemiatania więc łatwe do identyfikacji przez ucho. To tak z grubsza po tygodniu testowania. Po żniwach zobaczymy jak cewka sprawuje się naprawdę. Na razie jestem zadowolony.
Aha i cena jest 550zł
Napisano
a ja dopowiem ze warto tyle za nia zaplacic :)
juz poltorej miesiaca z ta cewka smigam i bardziej z niej jestem zadowolony niz ze standardowej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie