daplot Napisano 12 Maj 2013 Autor Napisano 12 Maj 2013 Nie zadziałał odpowiednio centralny zamek i z samochodu zniknął mi kanarek(euro ace) tzn jego część rączka i elektronika , jakiś idiota zostawił cewke DD i 2 kijki. Pytanie czy idzie w jakiś sposób kupić tą brakującą cześć czy mam się postarać o nowy? prosze poratujcie odpowiedzią bo juz nie moge wysiedzieć w domu!!Chociaż podejrzewam ze zanim zagole nowy sprzęt wszystko będzie już zarośnięte , zakomarzone lub obrodzone
fryderykhops Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Możesz kupić używany, ale to lepiej na jesieni są lepsze ceny wtedy. Cewka zawsze ci się przyda na wymianę, lub też sprzedaż ją np na allegro, wtedy zrekompensujesz trochę kosztów.Komary, no cóż to jest nieodzowna ,,atrakcja,, wypadów za miasto, mnie strasznie pociełły ostatnio,komary kleszcze i jeszcze mrówka czerwona za kołnierzem i na plecach, w 15 sekund musiałem się do pasa rozebrać:}Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.