Skocz do zawartości

Wasilków,Białystok

siwy2731

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
Jestem z Białegostoku i chętnie zrobię wypad w teren. Co prawda, dopiero dziś dostałem przesyłkę z wykrywką, ale pomyślałem, że to praktyka czyni mistrza. Mam prawie cztery dyszki na karku, a mój nowo kupiony sprzęt to Garrett 250. Załapię się do jakiejś ekipy? Pozdrawiam.

• 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
z białegostoku zapraszam samemu nudno sie chodzi na gg mam super miejscowke no i od paru miechow pracuje z wykrywka teraz czekam az ziemia odmarznie :) Pozdrawiam zapraszam gg 49526264

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Witam Panowie! Jestem z Rzeszowa i bardzo chętnie wybrałabym się na kilkudniowy wypad do Białegostoku na weekend majowy. Zawsze chciałam zobaczyć Białystok, jego architekturę, kulturę i wielokulturowość obywateli. Bardzo interesuje się prawosławiem i uwielbiam cerkwie. Rozglądając się za noclegami trafiłam na tani hostel pod Białymstokiem http://willabialystok.pl/ Był tam ktoś może? Jakieś opinie na jego temat? Proszę o opinie.

• 2 months later...
Ktoś jeszcze tu zagląda ? :) Jestem z b-stoku. Szukam zmotoryzowanego kompana lub ekipy do której mógłbym się dołączyć . Stawiam pierwsze kroki z all-1 i tony złomu z PI :)
adamp9 małpa o2.pl"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie