siwy2731 Napisano 4 Maj 2013 Autor Share Napisano 4 Maj 2013 szukam osob chetnych na wspolny wypad w okolicach Bialegostoku i Wasilkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najgermpower Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 SiemkaJa kolego latam co niedziela w bliskie okolice Białegostoku możemy się ugadać gdzieś na wypadzik .Skąd jesteś ile masz wiosen i na jakim sprzęcie pracujesz jak można wiedzieć.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricko Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 WitamI jak tam wypad udany ?? Chętnie się dołączę , proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najgermpower Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 Siemkawszystkie pola obsiane tak że lasy zostały...jak to niedziela listę musze podpisać :)i się zameldować gdzieś w lesie jak coś odezwij się na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumer Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Jestem z Białegostoku i chętnie zrobię wypad w teren. Co prawda, dopiero dziś dostałem przesyłkę z wykrywką, ale pomyślałem, że to praktyka czyni mistrza. Mam prawie cztery dyszki na karku, a mój nowo kupiony sprzęt to Garrett 250. Załapię się do jakiejś ekipy? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxter1978 Napisano 27 Czerwiec 2013 Share Napisano 27 Czerwiec 2013 Witam,Ja także jestem chętny kogoś ze sobą zabrać lub z kimś pojechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mustang Napisano 29 Wrzesień 2013 Share Napisano 29 Wrzesień 2013 Siema, też byłbym chętny na jakiś wspólny wypadzik , latam z garrettem 250 i mam za sobą już 1 sezon , tylko problem jest w tym , że nie dobiła mi jeszcze 18. Mój e-mail Nolen16@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anhelus Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 z białegostoku zapraszam samemu nudno sie chodzi na gg mam super miejscowke no i od paru miechow pracuje z wykrywka teraz czekam az ziemia odmarznie :) Pozdrawiam zapraszam gg 49526264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumer Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 To jak tam panowie? Kiedy ruszamy w teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo87 Napisano 9 Marzec 2014 Share Napisano 9 Marzec 2014 witam szukam chętnego na wspólne wypady w teren w okolice białegostoku kontakt na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honzik Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Widzę, że temat ucichł. Szukam osoby na wspólny wypad. Ktoś wybiera się w ten weekend? Mam 20 lat, a śmigam z garrettem ace 150. Za sobą mam dopiero co jeden wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pldiego Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam Wszystkich jako nowy odkrywca!! :)Chętnie wybiorę się z kimś na wspólny wypad. Przygodę swoją dopiero co zaczynam ale chętnie pomogę kopać ;] sprzęcik mam kiepski bo traper i chińczyk ale w drodze jest F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaska25 Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Witam Panowie! Jestem z Rzeszowa i bardzo chętnie wybrałabym się na kilkudniowy wypad do Białegostoku na weekend majowy. Zawsze chciałam zobaczyć Białystok, jego architekturę, kulturę i wielokulturowość obywateli. Bardzo interesuje się prawosławiem i uwielbiam cerkwie. Rozglądając się za noclegami trafiłam na tani hostel pod Białymstokiem http://willabialystok.pl/ Był tam ktoś może? Jakieś opinie na jego temat? Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp9 Napisano 9 Lipiec 2014 Share Napisano 9 Lipiec 2014 Ktoś jeszcze tu zagląda ? :) Jestem z b-stoku. Szukam zmotoryzowanego kompana lub ekipy do której mógłbym się dołączyć . Stawiam pierwsze kroki z all-1 i tony złomu z PI :) adamp9 małpa o2.pl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumer Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Można zmontować ekipę kilku osób, ale zawsze problemem będzie transport. Oczywiście jak znajdzie się osoba z transportem, to nie wyobrażam sobie, żeby nie było zrzuty na paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.