220V Napisano 27 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Witam,żona mi dzisiaj wspomniała, że w serialu który ogląda 3 Panowie wczoraj szukali poniemieckiego skarbu za pomocą detektora metalu!No to obejrzałem sobie wczorajszy odcinek w internecie, a i przy okazji poniedziałkowy - bo tam jest kontynuacja poszukiwań!Uśmiałem się przednio - polecam!Pytanie moje:cóż to za sprzętem Panowie operują?Czyżby jakiś starszy Rutus?Zasięg słuszny (patrz foto)!;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 nie wiem co ten trzeci robi u góry ? pewnie udziela instrukcji :) ale wiem na pewno że tych dwóch w dole to pewnie se sondę podłączają :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Huku,musi coś w tym stylu tylko w okrojonym składzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Nadwojciech dokładnie :) Nie raz jadąc po naszych polskich drogach widziałem jak jeden pan z taczka a drugi z szypa kleili dziury a 4/5 panów stało i się patrzyło bez celu (chociaż kto wie może i jakiś cel w tym był ) :) :) Widok ten zawsze wywołuje we mnie śmiech a zarazem płacz ;( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Spółka rogala jeden pracuje reszta się opier**la Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz_w Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Jeden robi jak się patrzy, ... a trzech patrzy jak się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek_19 Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Hah. Patrzę że ten serial przybiera niesamowite zwroty akcji :) Była już marihuana w stodole, teraz skarb no no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.