madmax344 Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Witam, jestem z Lubonia i mam namiary na parę starych śmietników w podpoznańskich wioskach. Szukam chętnych na wspólne kopanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Swarzędz kłania się w pas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 cześć Czempiń chętny chociażby na jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanienko Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 witam,czy temat ciagle aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 romanienko chyba nie, gdyż kolega się nie odezwał...jest ktoś chętny na wspólny wypad w weekend majowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanienko Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 jaki teren/okolice preferujesz.ja bym cos znalazl czasu jutro, w weekend nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 teraz to chętnie jakaś militarka...u mnie tego niestety nie ma...ja mam czasu dużo więc można coś obgadać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmax344 Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 Witam, wybaczcie że się nie odezwałem ale jakoś nie miałem czasu na kopanie. Uściślając chodzi mi o śmietniki przy nieistniejących folwarkach i gospodarstwach. Chciałbym je przesiać przez sito i szukam chętnych na misje. A dokładnie chodzi mi o tereny na południe od Poznania, gdyż jestem z Lubonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 madmax ja się piszę...daj znać co i jak na maila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.