Skocz do zawartości

Ustawienia fisher f75

Edward-f75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, zacząłem przygodę z wykopkami rok temu kupiłem fishera f75 pnoć miał być dobry sprzet którego nie musiał bym w najbliższym czasie zmieniać, tylko że niestety obawiam się że jest zbyt trudny i czy mogę prosić o jakieś standartowe ustawienie którym mógłby się sugerować i rozpocząć poszukiwania, ponieważ teraz cały czas wysaje z siebie jakieś dzeięki i staje się to być irytujace... Bardzo proszę o pomoc .. dziękuje
Napisano
patrzyłem już tam ... i niestety nie znalazłem nic konkretnego albo nie umiem szukać w co wątpie.... dla kogoś kto ma taki wykrywacz i go zna odpowiedź na moje pytanie nie będzie dla niego problemem. Proste ustawienie na początek aby wyeliminować zbędne piszczenie... a najlepiej nawiązał bym kontaklt telefoniczny o ile jest to możliwe...
Napisano
Proponował bym go zresetować a później ustawić program de ,dyskryminacje na 15 ,tony 3 , czułość na tyle żeby się nie wzbudzał no i wykonać strojenie do gruntu , resztę ustawień zostawić fabrycznych .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie