Sir Dylan Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Witam kolegów poszukiwaczyJako nowy niedoświadczony kopacz (kopie od połowy roku 2012) szukam kolegi z okolic sosnowca - dąbrowy górniczej również z niewielkim stażem na wyprawy do lasu oraz na zgłębianie wiedzy poszukiwawczej. Posiadam samochód i dużo czasu.Jeśli ktoś jest chętny zapraszamadrian.frankiewicz@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 chętnie się dołączę:)mój mail: mmelan@gazeta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 9 Styczeń 2014 Share Napisano 9 Styczeń 2014 Czesc jestem z jaworzna jak cos to tez jestem chetny moj nr tel 536539534 najlepiej sms bo jak jestem w pracy to nic nie slysze...pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.