marc123 Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Napisano 7 Kwiecień 2013 Czy ktoś wie jak ustawic Armanda Anticusa bo cały czas mi piszczy i nie mogeo ustawic
rufa Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 najlepiej postaw go w kącie.ja gdybym go miał,tak bym zrobił i zastawił szafą.
rufa Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 czemu?-to okaże się w czasie użytkowania i w wynikach poszukiwań.poczekamy-zobaczymy.pozdrawiam.
marc123 Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Napisano 7 Kwiecień 2013 Według ciebie jakim jest on wykrywaczem?
armand Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 1. Wymienić baterię na nową2. Gałki ustawić znacznikami do dołu3. Przełącznik ustawić na DYNPowinien wykrywać monety i odrzucać drobne żelaza.Jeżeli działa nieprawidłowo, to należy przysłać do naprawy do producenta, adres na tylnej ściance sterownika. Jeżeli nie posiadasz instrukcji obsługi, to jest duże prawdopodobieństwo, że kupiłeś wykrywacz używany tzw z drugiej ręki" z wadą. Możesz zadzwonić do serwisu [telefon na tyle sterownika] w godzinach i dniach pracy firmy i otrzymać poradę.Godziny i dni pracy firmy na stronie producenta w dziale Kontakt.Jak na razie kol. rufa w niczym wartościowym Ci nie poradził, także stroń od takich wartościowych" trolowych porad.
marc123 Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 Testowałem go na polu,według instrukcji ale pika tylko co jakiś czas czy nie ma wogóle pikać?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.