saper180 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Wyskoczył mi młotek nawet z rączka hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper180 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper180 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 .zapomniałem załadować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Ten trzonek wygląda jak przerośnięty przez otwór korzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper180 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 te drzewo wiedziało co robi ja tez bym nie przepuscił takiej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Zaiste, młotek ów niezwykły jest.Świat nie widział, normalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 8 Kwiecień 2013 Share Napisano 8 Kwiecień 2013 zbieram zamówienia na oprawienie młotków, siekier itp.odbiór za 10 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.