Skocz do zawartości

C scope 4pi

Muharras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Jestem nowy na forum. Mam pytanie odnośnie C scope 4 pi. Wiem, ze sa tu użytkownicy tego sprzętu. I tu pojawia sie moje pytanie jakie nastawy na mokra plaże ażeby nie pominąć drobnego zlotka? Pytanie to kieruje zwłaszcza do użytkownika Van Worder jeśli pomylilem to z góry przepraszam. Opinie innych posiadaczy tego sprzętu rownież mile widziane. Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Muharras
Napisano
Dzięki za link. Już tam byłem. Chodziło mi o jakieś konkretne nastawy, czego tam nie znazlem. Nie jest to jakiś skomplikowana wykrywka. Sprzęt nie jest jakiś skomplikowany, a więc będę musiał chyba sam znaleźć optymalne ustawienia, metoda prób i błędów. W/g producenta częstotliwość i czułości powinna być na zielonych polach. Na jakiś anglojezycznych forach wyczytałem ze na biżuterię najlepiej nastawic częstotliwość miedzy 2,3 a 3, a czułości na połowie. Wtedy jest szansa nipominiecia drobnych celów. Chciałem to skonsultować z kimś, kto ten sprzęt posiadał. wyczytałem tez ze monety i biżuteria dają krótki mało stabilny sygnał i tylko takie kopać, z racji braku dyskryminacji. Jakby ktoś miał coś jeszcze do dodania w tej kwestii, czekam na sugestie.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie