Miki97 Napisano 28 Marzec 2013 Autor Share Napisano 28 Marzec 2013 Witam :)Jestem z Otorowa i szukam kogoś z kim bym mógł pokopać :) Czy są jacyś poszukiwacze z tych okolic ?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 29 Marzec 2013 Share Napisano 29 Marzec 2013 Witam ja jestem z lusowa ale jak tylko pogoda sie polepszy to chètnie zajade do pniew jak by co to daj znac,wczoraj bylem obadaç teren ale niestety niema szans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty2223 Napisano 29 Marzec 2013 Share Napisano 29 Marzec 2013 Witam, ja też z powiatu, dokładniej z Wronek, jakby co to piszcie, mam transport, dojadę ;) na czym latacie? ja mam Rutusa Argo v2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Ja man proxime 5.0 mam nadzieje ze za tydzieñ bèdzie juz ok... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Witam :)Ja tak jak już mówiłem jestem z Otorowa :) I zbytnio nie mam transportu żeby gdzie kolwiek dojechać :) Ale jak się polepszy pogoda to możemy poszukać jakiś ciekawych miejsc :) Ja szukam Garrett ace 250 a mój kolega ma Rutus optima ver2.0Jak by Panowie byli w pobliżu to proszę pisać na e mail :) Dzięki za odpisanie :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Ja zastanawiam się nad zmianą wykrywki, jestem zainteresowany albo Rutus Argo ver3.0 albo Garrett AT PRO i nie wiem co mam kupić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Jak bède sie wybieral w te okolice to siè odezwe,sory za blèdy ale nie mam polskiej klawiatury...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Okej :)Jak coś to niech Pan pisze na e mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Nie pan tylko dziarson, nie lubie jak sie mine postarza mam dopiero 26 wiosen ;) (wolne tylko wekendy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Okej Dziarson :) Ja mam dopiero za sobą 15 wiosen :P Okej to jak będzie ładniejsza pogoda to odezwę się na maila :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 A kolega qwerty2223 sie pisze na jakis wypad?wiem zetroszke daleko ale ja moge dojechac mam zagazowane auto...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 No to mam nadzieję, że po śniegach będzie wypad razem z wykrywkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty2223 Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 już jestem Panowie, ja mam czas także w weekendy, w razie co piszcie, w ten poniedziałek wybieram się na wał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty2223 Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 miki nie wiem jak garrett, ale Argo to porządny sprzęt wart polecenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Qwerty2223 a na wał to gdzieś w okolicy ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty2223 Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Pisząc wał miałem na myśli Wał Pomorski ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohunsky1 Napisano 13 Kwiecień 2013 Share Napisano 13 Kwiecień 2013 jakby co jestem tez do dyspozycji w weekendy! pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 Panowie co robicie dzisiaj? :D Bo z qwerty2223 mamy dobrą miejscówkę :) Jak Panowie chcą to więcej informacji na email :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 4 Maj 2013 Share Napisano 4 Maj 2013 siemano...jakby co to na weekendy też się piszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micen Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 WitamMam wolny weekend - działamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Witajcie Panowie :)Macie może jakieś plany na najbliższy weekend? Szukam kogoś kto by mi pomógł odnowić stary niemiecki cmentarz. Oprócz tego wiem też gdzie można pokopać, gdzie się podczas II WŚ wojsko niemieckie ukrywało :) Jak ktoś chętny proszę pisać.Pozdrawiam Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Odświeżam wątek :) Jest ktoś chętny na weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 5 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2013 Witam :)Ma ktoś może jutrzejszą sobotę wolną? Może ktoś chętny na wykopki ?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.