flow Napisano 23 Marzec 2013 Autor Share Napisano 23 Marzec 2013 Witam kolegów choc jeszcze jest snieg i zimno nie moge doczekac sie sloneczka moze ktos bylby chetny na wypadzik po swietach wielkanocnych lub jeszcze przed jezeli bedzie cieplo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 24 Marzec 2013 Share Napisano 24 Marzec 2013 ,,Zima puszcza,, - kolega żartuje chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr kurzo Napisano 24 Marzec 2013 Share Napisano 24 Marzec 2013 Na wschodzie polski bez zmian tzn śnieg i do tego jeszcze mróz, z tego co widzę to do końca marca sprzęt będzie leżał nieużywany niestety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Von aceG350 Napisano 24 Marzec 2013 Share Napisano 24 Marzec 2013 w południowej Wlkp też massakra,..żal d.pe ściska ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr kurzo Napisano 24 Marzec 2013 Share Napisano 24 Marzec 2013 Mówią klimat się ociepla mówią... można się załamać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_21_2009 Napisano 24 Marzec 2013 Share Napisano 24 Marzec 2013 A ja byłem niby było -17 ,ale w lesie da się kopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 25 Marzec 2013 Autor Share Napisano 25 Marzec 2013 ok puszcza nie puszcza jedynym programem w tv jaki ogladam od deski do deski to prognoza pogody podobno od czwartku ma byc cieplej a w wekend do 13 na plusie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr kurzo Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 No miejmy nadzieje ze tak będzie bo już ciężko wysiedzieć w domu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominogie Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Ja chętny z okolic łodzi jestem wiec jak coś mozemy sie ustawic i przeszukać jakieś lasy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorszu80 Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 koledzy pisze sie na wspolny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.