esus Napisano 20 Marzec 2013 Autor Share Napisano 20 Marzec 2013 Proszę kolegów o pomoc ,gdzie mógłbym znalezć ten film.Zrealizował go Wincenty Ronisz w 60 rocznicę zbrodni wołyńskiej,telewizja polska nie zdecydowała się na jego emisję,film trafił na półkę.Po licznych interwencjach m.in. ministra kultury,puszczono go jakiś czas temu póżną nocą.Jeśli ktoś mógłby pomóc byłbym bardzo wdzięczny.pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Znalazłem w googlach:)http://www.tvp.pl/historia/rocznice-i-wydarzenia/wolyn-1943/wideo/poeta-nieznany/922866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 20 Marzec 2013 Autor Share Napisano 20 Marzec 2013 ja jakoś nie mogłem znaleść :)dzięki kolego,a swoją drogą to zaczynam rzygać tą poprawnością polityczną,bo chyba o to chodzi naszej telewizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.