bassista Napisano 11 Marzec 2013 Autor Share Napisano 11 Marzec 2013 Jako, że pracuję ostatnio w Gdańsku szukam osób na wspólne wykopki. Miejscówek nie znam. Dysponuję autem, Argo v3 i szpadlem. Wypady raz na jakiś czas w weekend nawet kawałek poza Trójmiasto (za zrzutą na wachę). Nastawiam się głównie na kolorową drobnicę ale większym kolorkiem też nie pogardzę.Z góry dziękuję niepełnoletnim i specjalistom typu wiem, że mam chiński sprzęt ale pokaże Ci gdzie leży pełno za**bistych odłamków" Zależy mi na poważnym podejściu do tematu. Więcej info na prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubz Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 WitamCzy ogłoszenie jest nadal aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 30 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Witam, robote w GD zakonczylem wiec w najblizszym czasie nie bede tam jechal. Jak sie zmieni napisze na prv. Zdrow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycho100 Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 witam i podepne sie.ja jestem chetny na jakis wypad kolego jakubz.pasuje mi kazdy dzien tygodnia gdybys byl zainteresowany.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubz Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Witamkol rycho 100 jestem zainteresowany napisz mi na pv; jakbzw@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejjy Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Witam.Ja też jestem zainteresowany wspólnym wypadem. Dopiero zaraziłem się tym hobby i nie mam nawet sprzętu, ale chciałbym zobaczyć jak to wszystko wygląda w praniu.Chętnie potowarzyszę w poszukiwaniach.Pozdrawiam i proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubz Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Witamkol maciejy napisz mi na priv,to coś się ustali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejjy Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 jakubzw chyba podałeś wyżej zły adres email. Takie konto nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubz Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Masz rację,mój błądPoprawny adres:jakubzw@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.