kamilwwl Napisano 9 Marzec 2013 Autor Napisano 9 Marzec 2013 Witam. Właśnie zakupiłem wykrywkę kanarka 250, ostatnio wybrałem się do wołomińskiego lasu znalazłem kilka łusek kul itp. Czy macie jakieś Fajne miejsca w okolicy do polecenie, ewentualnie jakiś wspólny wypadzik? Pozdro kamil
czarny bocian Napisano 13 Marzec 2013 Napisano 13 Marzec 2013 napewno nikt Ci wskaże miejsca gdzie leżą fajne fanty ,popytaj starszych ludzi ,pod Wolominem na polach stalo wiele pancernych wraków.
piotrek22 Napisano 14 Marzec 2013 Napisano 14 Marzec 2013 szczerze to w okolicach Wołomina lepiej jechać w ciemno w pola czy lasy niż szukać na pozycjach wojskowych 1920roku czy 1944 bo przekopane są strasznie. w pierwszy ciepły weekend w tym roku wybrałem się w ciemno w okolice Ręczaj i Mostówki wyszedł polski guzik wz17, pruski gładki i grosze z IIRP. Mógł byś napisać czy wolisz kopać militarke czy np guziki łyżki moniaki itp
kamilwwl Napisano 18 Marzec 2013 Autor Napisano 18 Marzec 2013 Co lubię , cokolwiek aby stare i zagrzebane w ziemi. Niestety ostatnio pogoda nie pozwala na eksplorację:(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.