lukaszh Napisano 3 Marzec 2013 Autor Share Napisano 3 Marzec 2013 Witam jest ktoś z Krypno, okolice Knyszyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SongoII Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 Chętnie, chętnie. sprawdź majla.Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najgermpower Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 siemka.Jestem z Białegostoku miałem się wybrać w tamtą strone (między Knyszynem a Mońkami) jak i w kierunku (Knyszyn Tykocin) jak coś możemy się ugadać na którąś niedziele jak coś daj cynka p.s na jakim sprzęcie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SongoII Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Nie wiem czy to do mnie ale spoko. wybrać się można jak najbardziej tylko jakiś kontakt. Co do sprzętu to rutusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.