SirRaf Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 Witam co koledzy sądzą o tym wykrywaczu? czy wart swojej ceny ? co z jego uniwersalnością? jakie zasięgi ?
Shade Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 SirRaf sorki za złośliwość, ale obudziłeś się właśnie za snu zimowego? Przecież o teresce są setki postów na tym i innych forach! Poza tym Twoje pytanie jest tak zbyt ogólne. Ogólnie odpowiem jak masz ogólne ukierunkowanie co do poszukiwań to jest to sprzęt jak najbardziej uniwersalny .
SirRaf Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 ukierunkowanie to 60% drobnica 40% militarka pod tym względem. i kolego nikt cię nie zmusza nie chcesz nie odpisuj bo tematy były i owszem i potrafię je znaleźć. potrzebuje jednak szybkiej podpowiedzi jako ze zamierzam go kupic bo nadarza sie okazja
jan-80 Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 ja mam X-30 i nie żałuje naprawdę dobry sprzęt a 705 to marzenie :) ja bym brał :0Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.