artur7 Napisano 24 Luty 2013 Autor Napisano 24 Luty 2013 Witam wszystkich jak w temacie pekla mi szybka niefortunie spadla mi saperka i powstała dziurka malych wymiarow ale przy zanużaniu w wodzie paruje i wyswietlacz staje sie malo czytelny .W związku z tym prosze o porade czym najlepiej zakleic by wykrywacz mògł pracowac w wodzie
excavator Napisano 24 Luty 2013 Napisano 24 Luty 2013 Raz. Jedyny raz żona wkładała wykrywkę do auta i stało się!Mimo iż uszkodzenie raczej nie jest na wylot", wolałem dmuchać na zimno i nakleiłem przezroczystą folię samoprzylepną (allegro, ok 30X40cm). Sprawdza się znakomicie. A pozostała część arkusza odpowiednio przycięta i naklejona na dach, służy jako ochrona anteny CB przed zarysowaniami.Zdrów.
artur7 Napisano 24 Luty 2013 Autor Napisano 24 Luty 2013 Dzięki sprobuje z ta folia ,choc raczej bylem sklonny użyć jakiegos kleju przezroczystego (bison plastik lub cos podobnego)choc mialem pewne opory by nie uszkodzic wyswietlacza bo umnie uszkodzenie jest na wylot choc minimalne ,niestety niemam możliwosci umieszczenie fotki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.