bobr Napisano 14 Luty 2013 Autor Napisano 14 Luty 2013 WitamProszę użytkowników wykrywaczy XP Deus o udzielenie informacji, własnych spostrzeżeń na temat zakłóceń w pracy tak wykrywacza jak i urządzeń bezprzewodowych znajdujących się w jego pobliżu. Chodzi głównie o urządzenia z komunikacją przez bluetooth typu GPS/Palmtop/Tablet a także telefony komórkowe. bobr
SzachOver Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 Cześć.Chciałem tylko Cię poinformować,że użytkownicy Deusa nie chętnie wypowiadają się na temat tych wykrywek(a szkoda)XD.
fiszer55 Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 Witam . Jestem użytkownikiem deusa . Jeżeli chodzi o zakłócenia od telefonu , smartfona to nie zauważyłem nic takiego , chodzę od roku z tym sprzętem . Czasami wzbudza się odrobinę jak w pobliżu jest ktoś z innym wykrywaczem ale nie jest to zbyt uciążliwe dla mnie a raczej dla osoby z inną wykrywką :) , brat ma fiszera f5 i musi odsuwać się około 10 metrów dalej bo jego wykrywacz wariuje :) Pod liniami wysokiego napięcia czasami się wzbudza ale nie pod wszystkimi . To tyle jeżeli chodzi o ten temat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.