Frozzer Napisano 15 Luty 2013 Share Napisano 15 Luty 2013 Ta pokrywa to 100% pewności. Ale jak Marek napisał - 24 panzer division posiadała oba typy JpzIV. Nie trzeba przemalowywać śiany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 15 Luty 2013 Share Napisano 15 Luty 2013 oczywiście, jak napisał Mirek.Przepraszam za pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paracel Napisano 18 Luty 2013 Share Napisano 18 Luty 2013 Witamjestem wydawcą programu reportażowego w TVP w tym tygodniu do Górowa pojedzie ekipa telewizyjna zrobić materiał o tym skandalicznym zaniedbaniu szukamy kogoś z okolic lub Olsztynaktórzy mogliby pomóc w realizacji materiału kontakt:rafal.biernacki@tvp.plpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 112 Napisano 18 Luty 2013 Autor Share Napisano 18 Luty 2013 No piknie. Skandaliczne zaniedbanie he he. Chyba ze strony TVP że dopiero teraz chce robic materiał. Jest okazja zrobic karierę? Będzie Tajemnica Górowa he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 18 Luty 2013 Share Napisano 18 Luty 2013 Obcięcie lufy wygląda mi na sprawę zarządcy drogi, aby zakończyć w końcu sprawę z ciągłym molestowaniem w sprawie lufy pod przepustem drogi. Nie bardzo chce mi się wierzyć w wersję ze złomiarzami ponieważ jak już ktoś zainwestował w transport, palnik i mieć już lufę w kawałkach, to który złomiarz by to zostawił? Poza tym ile by zarobili na złomie odliczając transport i palnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paracel Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Witam zainteresowanych co mają do powiedzenia urzędnicy i policja w sprawie zapraszam dzisiaj na 21.06 do TVP INFO program Telekurier uprzedzając Wasze pytania-nikt ze stowarzyszenia:stary,nowy prezes nie chcieli z nami rozmawiać podobnie jak przedstawiciele redakcji Odkrywcy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Witamnie wydaje mi się aby w tym to było coś dziwnego,jak znam życie to TV tak namiesza, że w życiu tego namnie pozwolą wyciągnąć bo wszyscy się obraża a wina będzie Stowarzyszenia, ...... pismaki i TV, raptem się znaleźli z braku tematu jak zawsze..bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 a Prezes to może jest w TV a nie w Stowarzyszeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paracel Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 pocięcie sprzętu nazywasz brakiem tematu? Dla mnie jest temat i tego tak nie zostawię niezależnie co myslisz o tv czy jak nas nazywasz pismakach widac nie widzisz że gramy do tej samej bramki......szkoda trolluj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 rób dobry człowieku co chcesz, trzeba było się normalnie skontaktować, czyli przyjechać, a nie dawać taką robotę jakiejś dziewczynie aby załatwiła to przez telefon, żenadapzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paracel Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 żenada to jest fakt że dziewczyna daje wam glos a wy milczycie bo.... Z obowiazku nie upublicznie rozmowy telefonicznej z przedstawicielami stowarzyszenia bo byla nagrana bez autoryzacj material rzetelnie pokazal niemoc urzednicza a brak ludzi ktorym zalezy tylko zalegitymizowal ich czytaj: urzedasow dzialalnosc..........szkoda przepraszam za brak polskich znakow pisze ztelefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 witam :), cóż nie wiem co i komu chcecie udowodnić ale powodzenia, obyście zrobili więcej dobrego niż złego bo to drugie wydaje się być bardziej prawdopodobnePowodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paracel Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 mimo wszystko mam nadzieję że prędzej czy póżniej będzie sukces presja na urzędników nie zaszkodzi a jak złomiarze i pseudo-kolekcjonerzy zwyciężą zawsze będzie mozna zwalić na nas winę że pokazaliśmy znany od lat zasypany śniegiem kawał drogi i lasu..... mam nadzieję że tak nie będzie a nasza kamera z dziewczynką" podbnie jak w przypadku stuga,jaga z Poznania,walentyny,dziewiątki i wielu innych uwieczni rozwiązanie kolejnej pancernej i wojennej zagadki ....:-)over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 Obejrzałem ten reportarz i wynika że nikt z władz nie jest winien i każdy umywa ręce. Najbardziej zawiniła tu gmina i WKZ. Pani Świtaj będzie musiała drukować nowy folder, bo ten już nieaktualny gdyż pokazuje Jagda jeszcze z lufą. :) Nie rozumiem też tłumaczenia urzędników WKZ, jak to nie mogli oszacować wartości zabytkowej pojazdu... nawet jeśli siedzi go tam niewielka część to ma to ogromną wartość zabytkową zważywszy na to ile egzemplarzy zachwało się na świecie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 Tu link jeśli ktoś nie oglądał http://www.tvp.pl/poznan/spoleczenstwo/telekurier/wideo/26022013/10237184No i nikt nie wspomniał że lufa została jednak odzyskana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.