Skocz do zawartości

Jagdpanzer IV

marcin 112

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
jestem wydawcą programu reportażowego w TVP w tym tygodniu do Górowa pojedzie ekipa telewizyjna zrobić materiał o tym skandalicznym zaniedbaniu szukamy kogoś z okolic lub Olsztyna
którzy mogliby pomóc w realizacji materiału kontakt:rafal.biernacki@tvp.pl
pozdrawiam

Obcięcie lufy wygląda mi na sprawę zarządcy drogi, aby zakończyć w końcu sprawę z ciągłym molestowaniem w sprawie lufy pod przepustem drogi. Nie bardzo chce mi się wierzyć w wersję ze złomiarzami ponieważ jak już ktoś zainwestował w transport, palnik i mieć już lufę w kawałkach, to który złomiarz by to zostawił? Poza tym ile by zarobili na złomie odliczając transport i palnik?

Witam
zainteresowanych co mają do powiedzenia urzędnicy i policja w sprawie zapraszam dzisiaj na 21.06 do TVP INFO program Telekurier uprzedzając Wasze pytania-nikt ze stowarzyszenia:stary,nowy prezes nie chcieli z nami rozmawiać podobnie jak przedstawiciele redakcji Odkrywcy......

Witam
nie wydaje mi się aby w tym to było coś dziwnego,
jak znam życie to TV tak namiesza, że w życiu tego nam
nie pozwolą wyciągnąć bo wszyscy się obraża a wina będzie Stowarzyszenia, ...... pismaki i TV, raptem się znaleźli z braku tematu jak zawsze..
bez komentarza

pocięcie sprzętu nazywasz brakiem tematu? Dla mnie jest temat i tego tak nie zostawię niezależnie co myslisz o tv czy jak nas nazywasz pismakach widac nie widzisz że gramy do tej samej bramki......szkoda trolluj dalej

rób dobry człowieku co chcesz, trzeba było się normalnie skontaktować, czyli przyjechać, a nie dawać taką robotę jakiejś dziewczynie aby załatwiła to przez telefon, żenada

pzdr.

żenada to jest fakt że dziewczyna daje wam glos a wy milczycie bo.... Z obowiazku nie upublicznie rozmowy telefonicznej z przedstawicielami stowarzyszenia bo byla nagrana bez autoryzacj material rzetelnie pokazal niemoc urzednicza a brak ludzi ktorym zalezy tylko zalegitymizowal ich czytaj: urzedasow dzialalnosc..........szkoda przepraszam za brak polskich znakow pisze ztelefonu

mimo wszystko mam nadzieję że prędzej czy póżniej będzie sukces presja na urzędników nie zaszkodzi a jak złomiarze i pseudo-kolekcjonerzy zwyciężą zawsze będzie mozna zwalić na nas winę że pokazaliśmy znany od lat zasypany śniegiem kawał drogi i lasu..... mam nadzieję że tak nie będzie a nasza kamera z dziewczynką" podbnie jak w przypadku stuga,jaga z Poznania,walentyny,dziewiątki i wielu innych uwieczni rozwiązanie kolejnej pancernej i wojennej zagadki ....:-)over

Obejrzałem ten reportarz i wynika że nikt z władz nie jest winien i każdy umywa ręce. Najbardziej zawiniła tu gmina i WKZ. Pani Świtaj będzie musiała drukować nowy folder, bo ten już nieaktualny gdyż pokazuje Jagda jeszcze z lufą. :) Nie rozumiem też tłumaczenia urzędników WKZ, jak to nie mogli oszacować wartości zabytkowej pojazdu... nawet jeśli siedzi go tam niewielka część to ma to ogromną wartość zabytkową zważywszy na to ile egzemplarzy zachwało się na świecie!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie