SzachOver Napisano 16 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2013 Witam.Jeżeli ktoś był by zainteresowany w tą piękną pogode(najlepiej niedziele) pochodzić troche z wykrywką to proszę o odpowiedź.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreska Napisano 17 Styczeń 2013 Share Napisano 17 Styczeń 2013 A sprawdzałeś czy ziemia w okolicach nadarzyna nie jest z betonu? Może się przejadę jeśli nie będzie -100. A masz jakąś miejscówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 17 Styczeń 2013 Share Napisano 17 Styczeń 2013 urwijłapki za dębakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2013 Dzisiaj zapowiadali na weekend spore przymrozki,ale jezeli śnieg nie bedzie padal i wiatru nie bedzie to chyba skocze na jakieś pole,a nóż coś wyjdzie:).Siedzenie i czekanie na lepszą pogode tylko pogarsza nastrój.A tak człowiek pójdzie,wymarznie się,i bedzie zadowolony że przynajmniej sprubował.A co do ziemi to śnieg leży więc nie sądze aby głeboko wszedł w nią mróz.Jak sa chętni to transport jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreska Napisano 17 Styczeń 2013 Share Napisano 17 Styczeń 2013 Napisz gdzie się spotykamy i o której? Chyba pojadę. 503740318 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koscisty Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Co prawda mieszkam 10 km od Nadarzyna, ale u mnie na polu, trzeba mieć kilof. W lesie lepiej, ale ja narazie odpuszczam. W sobote ma być poniżej 10 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 To w takim razie możemy ustawić się na rynku wiz a wiz przystanka autobusowego,godzina 9 o'clock.Jeżeli Ci pasuje to super,jak nie to napisz.Co dopogody mam nadzieje,że nie bedzie tak źle.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreska Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 To jest tam gdzieś przy bibliotece?9:00 niedziela wszystko mi pasuje. Będę napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 Tak dokładnie przy bibliotece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glmar Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Witam Panowie można się dołączyć do was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 Pewnie zapewnie tak:)zapraszamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreska Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Mogę się spóźnić max 10min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puzderełko Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Jutro jade w kierunku Piaseczna, więc jak coś to zadzwonie może się podepne w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2013 Kreska nie ma problemu.Puzderełko zapraszamy tu masz numer tel.515-075-986.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreska Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Widzę że spora ekipa się szykuje. Puzderełko będziesz może jechać przez raszyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2013 Ja dodam,że mam tylko seincento na zbyciu bo żona zabiera mi drugi samochód do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festo Napisano 11 Kwiecień 2013 Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Zima odpuszcza i mnie już nosi wiec może by sie spotkac na wspólny wypad w teren . Chetnie bym poznał kolegów kopiacych bo zawsze samemu chodze . Proponuje niedziele . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 11 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Jak najbardziej jestem za.A skąd jesteś kolego,i z czym chodzisz?Pytam bo mnie i kolegów interesuje tylko drobnica:).Jeżeli Ci pasuje to w niedziele możemy spotkać się na rynku w Nadarzynie o godzinie 9.30.Jeszcze jak mógłbyś podać jakiś numer tel.to byłoby super.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festo Napisano 12 Kwiecień 2013 Share Napisano 12 Kwiecień 2013 jestem ze Starej Wsi , tez tylko latam za drobnica bo mam ace 250 . mój tel . 507470533 - tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.