zundapp Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2013 Witam. Czy ktoś z Was wie w jakich cenach chodzą oryginalne mundury (bluzy) Polskiej policji z lat 30-tych? Pytam ponieważ ktoś oferuje mi taką rzecz w bardzo ładnym stanie za oryginalny gaźnik do bmw r12. Gaźnik sum w stanie jak ten, który posiadam warty jest powiedzmy 800zł. Podoba mi się ten mundur, ale nie chciałbym, aby zamiana była ze stratą finansową z mojej strony. Za wszelkie informację z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 myślę że cena dobra a jak nie to poszukaj dojścia tu do grupy rekonstrukcyjnej i zapytaj http://www.dobroni.pl/rekonstrukcje,grupa-rekonstrukcji-historycznej-iii-okregu-policji-panstwowej-komisariat-w-radomiu,9460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.