DUDAS666 Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 WitamChciałem się was zapytać gdzie mogę szukać opisu bitwy pod Milikiem??http://www.almanachmuszyny.pl/spisy/1995/AM1995_07_muszyna_w_dniach_I_wojny_swiatowej.pdfpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 To raczej była zwykła potyczka a nie bitwa.Nie spotkałem się z żadnym innym opisem oprócz tego w almanachu.W terenie było tam z kilkadziesiąt wykrywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUDAS666 Napisano 13 Październik 2013 Autor Share Napisano 13 Październik 2013 no ok a z kad wiesz ze w terenie juz byly jakies wykrywki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 20 Październik 2013 Share Napisano 20 Październik 2013 Jedz tam i sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.