pawel69 Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji odznaki żydowskiej załączonej na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel69 Napisano 30 Maj 2013 Autor Share Napisano 30 Maj 2013 witam nikt nic nie wie na temat tej odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleksowosc87 Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Witaj, czy udało Ci się ustalić coś więcej na temata tej wpinki/plakietki/odznaki??Widzę, że wisi już dwa miesiące na forum i cisza:(Dzisiaj wykopałem prawie że bliźniaczy egzemplarz i również mam problem z ID. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel69 Napisano 19 Październik 2014 Autor Share Napisano 19 Październik 2014 udało Mi się ustalić że jest to odznaka ortodoksyjnej partii założonej w Katowicach w 1912 roku napis na odznace AGUDAT ISRAEL więc temat zamknięty pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.