wzllubin Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Napisano 17 Grudzień 2012 witam czym sie rozni minelab e track od e trac pro i jakie ceny sa zwyklego i pro. oraz prosil bym o opinie. i czy to prada ze mozna nim w te same miejsca chodzic bo dobre zasiegi?
draco236 Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Witam niczym się nie różnią tylko w pro są dodatki, cewka słuchawki itd. zależy co dołożą :) E-Track to e-Track i tyle
wzllubin Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Napisano 17 Grudzień 2012 a jaka jest cena bez dodatku czy kros wie bo mam mozliwosc z usa za 4800 i nie wiem czy sie oplaca
wzllubin Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Napisano 17 Grudzień 2012 I czy mogl by ktos podac przyblizone zasiegi nawet w powietrzu na np 5zl odznaka szturmowa puszka po piwie helm
plaster180 Napisano 18 Grudzień 2012 Napisano 18 Grudzień 2012 Witaj testy w powietrzu nie mają sensu e-trac musi widzieć grunt na bieżąco go monitoruje ty włączasz i szukasz jak masz kasę to się nie zastanawiaj tylko kupuj napewno będziesz zadowolony ja osobiście nie żałuję wydanej kasy a co do zasięgów to są impnujące.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.