woojec Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Napisano 11 Grudzień 2012 WitamMam pytanie do kolegów. Czy któryś robił testy i porównania w gruncie, wymienionych wykrywek ?Dodam, że chodzi mi o kolorową drobnicę do wielkości klamry max.Udało mi się znależć, trochę opisów, ale testów jest mało, a i te wydają się być mało obiektywne i dobrze wykonane.Proszę o pomoc i dziękuję.-woojec-
melich Napisano 11 Grudzień 2012 Napisano 11 Grudzień 2012 W tym temacie ikt" jednocześnie testował oba modele:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=700318#1393066pozdr
woojec Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Napisano 12 Grudzień 2012 Dzięki melichTą dyskusję ,znam :(Liczyłem na coś nowego . Jest wielu użytkowników Tejona i GMP ,więc miałem nadzieję , że pojawią się nowe testy ,zwłaszcza na kolorową drobnicę .Z porad wynika, że obie wykrywki nadają się do moich potrzeb.Zrobię , więc tak : orzeł - Tesoro Tejon reszka - XP GMPPozdrawiam-woojec-
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.