Skocz do zawartości

Usterka Rutus Argo v2

bassista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy, mial ktos taki problem z Argo: wlaczam, slysze dzwiek uruchomienia, pokazuje sie ekran powitalny i po chwili wszystko znika, zadnej reakcji? Kupilem swieze baterie i nie wiem teraz czy baterie sa lipne choc w aparacie foto dzialaja, czy piszczalka nawalila. Wyglada to jakby po chwili spadalo napiecie i baterie zdychaly. Musialem dzisiaj niestety wyjechac i nic nie pokombinuje dzisiaj. Ewentualnie do serwisu wysle po niedzieli. Na szczescie jeszcze pol roku na gwarancji.
Napisano
Witaj:) posiadam obecnie argo v3 i słyszałem że argo v2 były trochę wadliwe(wzbudzały się itp.) więc proponuje nic nie kombinować we własnym zakresie i odesłać na gwarancje do Pana Rutyny.Wiem że utrata sprzętu na parę dni wielu bardzo złości ale niestety lepiej oddać do serwisu niż samemu kombinować i potem żałować.Serwis Rutusa jest solidny i co najważniejsze na miejscu więc tak zrób kolego:)No chyba że któryś z kolegów coś poradzi bo przyczyn może być wiele....Pozdrawiam
K
Napisano
Sprawdź czy w koszyczku na baterie nie są one luźne. U mnie wykrywacz się nie włącza po sprawdzeniu czy baterie stykają jest ok.
Napisano
Koszyk sprawny, baterie sprawne, wszystko jak nalezy. Zaraz dzwonie do serwisu i umawiam sie na wysylke. Tyle dobrego, ze padl na koniec sezonu. Choc jak wczoraj widzialem po drodze kolege z piszczalka i szpadlem w lapie to lezka sie w oku zakrecila. Mialem caly dzien wolny :/
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie