Skocz do zawartości

Euroace wzbudzanie się

gniewko_kg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,Posiadam garretta euroace 350 i mam pytanie odnośnie wzbudzania się kanarka.Na początku ściągałem jedną kreskę z czułości a teraz na tym samym polu muszę ściągać dwie żeby bylo ok.Przy ściągnięciu 1 kreski tak potrafi mi wariować ,i gdy pomacham cewka nad sygnałem wzbudza mi się tak że jak podnoszę go w powietrze to nadal potrafi trąbić przez 5-10 sekund,lecz nie przy każdym sygnale.Czy coś z nim jest nietakt???proszę o pomoc bo jeszcze jest na gwarancji.
Napisano
witam mój ma tak samo na polu odpuszczam 2 kreski czułości i jest ok to minerały itd w lesie i na łąkach odpuszczam 1 nieraz chodzę na max ale wtedy dość często się wzbudza wiec 2 kreski w dół i jest ok mam go 8 m i ma tak od nowości .
Napisano
Miałem podobny problem , ale wystarczyło kabel mocniej okręcić wokół żerdzi. I po kłopocie. Czułość mam na max. i nigdy nie zmniejszam.
Pozdrawiam
Napisano
dołączę się do wątku
a jak to jest ze wzbudzaniem się wykrywacza euroace podczas gwałtownych ruchów nadgarstkiem. Niektórzy piszą że te typy tak mają a inni że oddali do serwisu i usunęli tą wadę. Był na forum przypadek tak wzbudzającego się AT pro poszedł do serwisu no i wadę też usunęli . Mam jeszcze na gwarancji i się zastanawiam czy odesłać czy nie, może ktoś już po takim zabiegu jest i sie podzieli wiedzą.
Napisano
Sprawdziłem swojego euroace i przy poruszaniu nadgarstkiem jest ok,ale gdy poruszam kablem przy wtyce zarzyna świrować. Zmiesza się to wraz z zmniejszeniem czułości.To wada???
Napisano
Ja miałem podobnie ale na gwarancje nie oddałem, z czasem przyzwyczaiłem się do tego i wiedziałem kiedy jest to fałszywy sygnał a kiedy prawdziwy nawet w wysokiej trawie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie