qviatus Napisano 24 Listopad 2012 Autor Share Napisano 24 Listopad 2012 Witam,trafił mi się ostatnio taki carski guzik ogólnowojskowy, gładki, średnica 21 mmSygnatura: * кургановъ * въмосквѢNiestety nigdzie nie znalazłem informacji o tym producencie zarówno na polskich stronach z guzikami jak i na słynnej rosyjskiej stronie http://www.pugoviza.ruCzy ktoś z Was trafił na guziki tego producenta? Czy to rzadki producent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qviatus Napisano 24 Listopad 2012 Autor Share Napisano 24 Listopad 2012 po oliwce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qviatus Napisano 24 Listopad 2012 Autor Share Napisano 24 Listopad 2012 awers gładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasik Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 Witam. Trafił mi się taki sam. Czy wiadomo już co to za guzik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qviatus Napisano 1 Maj 2014 Autor Share Napisano 1 Maj 2014 Niestety nie wiadomo mi nic więcej.Kolego wasik wrzuć fotę rewersu Twojego guzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasik Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 Oto on. Sorry że tak długo to trwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.