teer Napisano 20 Listopad 2012 Autor Napisano 20 Listopad 2012 Witam!Poszukuję informacji o symbolice dzisiejszej odznaki policyjnej - czy ktoś z Was jest mi w stanie pomóc? Wiem, że Nadwojciech może mieć trochę informacji, jednak nie mogę do Niego napisać jako, że jestem nowym użytkownikiem. Proszę o pomoc i pozdrawiam!Robert
Nadwojciech Napisano 20 Listopad 2012 Napisano 20 Listopad 2012 Odznaczenie identyfikacji indywidualnej policjanta."Ta wersja była wprowadzona w 2002 roku.Na niebieskiej wstędze powinien być numer identyfikacyjny policjanta.
teer Napisano 20 Listopad 2012 Autor Napisano 20 Listopad 2012 Dziękuje Wojciechu. Nie wiesz może skąd pochodzi Jej kształt? Jaka jest jego symbolika? Czemu ma osiem ramion, po 5 pasów każde?
Nadwojciech Napisano 20 Listopad 2012 Napisano 20 Listopad 2012 Niestety nie mam pojęcia co artysta" miał na myśli.Ale jest chyba takie coś jak Klub Kolekcjonerów Policyjnych",ja bym tam szukał-pytał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.