Kolab Napisano 15 Listopad 2012 Autor Napisano 15 Listopad 2012 WitamChciałbym zmienić standardową cewkę slimline na jakąś lepszą.Jaką polecacie? Co sądzicie o 8, a może 11" (która sprzedawana jest z etrackiem czy też SE Pro). Jak jest ze stabilnością i osiągami tych modeli?Pozdrawiam.g.
Kolab Napisano 16 Listopad 2012 Autor Napisano 16 Listopad 2012 Chodzi mi głównie o kolorki i stabilność pracy. Co sądzicie o cewkach NEL? Nie mam w tej materii doświadczenia więc wszelkie rady będą dla mnie bardzo cenne.Pozdro.
OGNISTY Napisano 29 Listopad 2012 Napisano 29 Listopad 2012 Standardowa cewka jest całkiem przyjemna ale nie slimline, bo slimline u mnie pracowała mniej stabilnie, natomiast oryginalna spisywała się doskonale.Ja dokupił bym snajperkę do tej co masz, i to by mi wystarczyło.Quattro to głęboki skubaniec tylko pinpointing ma kiepski.Do wagi można przywyknąć ;)
Kolab Napisano 30 Listopad 2012 Autor Napisano 30 Listopad 2012 Quattro kupowałem jako używkę i właśnie slimline 10 miałem dołączoną do wykrywki. Ze stabilnością nie jest źle ale wiem, że może być lepiej. Jeśli chodzi o wagę to jeden - dwa wypady i można się spokojnie przyzwyczaić. Pinpoint mówiąc szczerze nie jest taki zły (choć fakt czasem zdarza się kopać obok fanta :p). Najważniejsza zasada to odsunąć cewkę od miejsca w którym wzbudzał się wykrywacz i dopiero potem włączyć Pin, bo w przeciwnym wypadku działa niestabilnie.Pewnie tak, jak mówisz będę szukał jakiejś 8". Czekam aż pojawi się coś ciekawego na allegro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.