x-paweu Napisano 14 Listopad 2012 Autor Napisano 14 Listopad 2012 Zdaje mi się że moja Delta 4000(Teknetics)z biegiem czasu czyli po około 12 miesiącach użytkowania straciła na skuteczności separacji elementów żelaznych,mniej lub bardziej pordzewiałych i sygnalizuje tonem którym nie powinna/nien(dyskryminacja nie działa).Czy możliwe jest aby się rozstroił albo coś innego?
x-paweu Napisano 15 Listopad 2012 Autor Napisano 15 Listopad 2012 TO może być to.Sondę mam zwykłą,okrągłą.Pomyślę co dalej.Dzięki Ci za odpowiedź.
x-paweu Napisano 15 Listopad 2012 Autor Napisano 15 Listopad 2012 Zastanawiam się jeszcze czy grzejnik pomoże?
RAJTAR Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Panowie ...delta jak i inne wykrywacze pordzewiałe przedmioty często sygnalizuje jak kolor... jeżeli kolory sygnalizuje tak jak powinna to wszystko jest w porządku.
jerome2 Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 na wypowiedzi RAJTARA mozna zakonczyc ten temat. Ja biegam z Delta po lesie i bardzo pordzewiale przedmioty sygnalizuje wysokim odczytem na wyswietlaczu, np 60-70 w skali 99.Na plazy wszystkie metale sygnalizuje poprawinie. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.