Władziu Napisano 12 Listopad 2012 Autor Napisano 12 Listopad 2012 Witam Kolegów,złamała mi się aluminiowa sztyca w Omega 8000 (ta z wygięciem do której przymocowany jest min. podłokietnik) i chciałbym zakupić nową. Jedyny serwis jest z Pruszkowa ale kierownik zamieszania zachowuje się bardzo nieprofesjonalnie i nie odpisuje na maile a nachalnie dzwonić co 2 dzień i się prosić nie przywykłem. Zatem czy zna ktoś inne źródło w Polsce lub gdziekolwiek z częściami do Omegi? Do Bydgoszczy będę jeździł" a w T.....e nie będę kupował! :)
RAJTAR Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 Władziu , dużo spokoju i mniej nerwowo - kierownik zamieszania jak go nazwałeś na 100% Ci pomoże tylko spokojnie... Ja jestem bardzo wymagającym klientem i nigdy przez Pana Konrada nie zostałem olany ale nie zamierzam tu piać pieśni pochwalnych na jego cześć , natomiast zalecam dużo spokoju... a w razie gdyby rzeczywiście coś się Panu Konradowi odwidziało" zawsze możesz zamówić brakującą część od firmy z Rzeszowa , która współpracuje z kolegą z Pruszkowa.
Władziu Napisano 13 Listopad 2012 Autor Napisano 13 Listopad 2012 Właśnie z Rzeszowa jest mój sprzęt i przy złamanym podłokietniku odesłali mnie do Pana Konrada. Wtedy obsługa była super, trzeba mu to oddać. Zaufam Ci RAJTAR i uzbroję się w cierpliwość jeszcze przez tydzień. Ale fakt faktem, że nawet jeśli jest zmuszony sprowadzić część z USA mógłby mnie o tym poinformować. Jak sprawa się ułoży to napiszę o tym, żeby nikomu nie robić czarnego PRu. A nawiasem mówiąc na aukcji jest używka za 1300zł i zastanawiam się czy nie kupić żeby mieć części zamienne zawsze pod ręką. Szkoda, że zepsutych nie ma z jakieś grosze...
RAJTAR Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 Władziu , daj w ogłoszeniach, że potrzebujesz niesprawną omegę , sprzęt już kilka ładnych lat na rynku więc może któryś z kolegów ma destrukta" na wydaniu, a co do Konrada to myślę, że się dogadacie, to w końcu jemu powinno zależeć na klientach, a że czasem trzeba poczekać...samo życie.Napisz później jak się sytuacja ukształtowała.pozdrawiamRAJTAR.
Władziu Napisano 19 Listopad 2012 Autor Napisano 19 Listopad 2012 Ale wyszła afera i to z mojej winy bo pomyliłem maile z telefonami. Serwis z Pruszkowa działa idealnie. Dzięki RAJTAR i przepraszam za zamieszanie!
RAJTAR Napisano 19 Listopad 2012 Napisano 19 Listopad 2012 Czyli wszystko ok, i to cieszy , a Konradowi mocno nie zaszkodziłeś bo kto go zna i korzystał z usług to wie że to porządna firma :)Pozdrawiam z grodu Kraka.RAJTAR
Władziu Napisano 19 Listopad 2012 Autor Napisano 19 Listopad 2012 To się cieszę.Uszanowanie z grodu Wracława :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.