Marek1968 Napisano 11 Listopad 2012 Autor Share Napisano 11 Listopad 2012 Witam, chętnie wybiorę się na wykopki w okolicach Oławy z kimś z większym doświadczeniem poszukiwawczym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekwroc Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 Ja również :POkolice Oleśnica/Bierutów/Jelcz-Laskowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 24 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2012 A może ktoś jest chętny na połowy" magnesem, póki jeszcze nie wszystko zamarzło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 przygode z magnesem zacząłem od wiosny i najlepsze efekty sa na rzeczkach w lasach wiec Marku daj znac moze sie wybierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 Witam Kolego ramzes0, z jakiej miejscowości jesteś? Wyłowiłeś coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 Grodków powiat brzeski Opolskie. Trzepałem, ze tak brzydko sie wyraze rzeke stara w lesie przebiegajaca przez stary kompleks lotniczy w Starym Grodkowie zapewne miejsce wszystkim znane i co powiem niezliczona ilosc kul z mosina mozna sie dorobic na zlomie duza liczba falków ale wiadomo pustych bagnet i heł ktory sie prawie rozsypał co do tego powiem zajecie fajne i relaksujace ale jak kazdy wie ze po ziemi chodzic lepsza sprawa nie patrzac na to mozna sie kiedys umówić na male polowy pozdrawiam ramzes0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 Możemy się oczywiście umówić, chociaż z J-L do Grodkowa jest kawałek. Teraz niestety musimy poczekać na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labik1 Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 WitamJestem również zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2013 Skąd jesteś kolego Labik1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labik1 Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Ścinawa Polska obecnie Oława. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2013 Kopiesz sam, czy z jakąś ekipą? Jak długo już się tym zajmujesz? Ja nie mam za wiele czasu na wykopki, lubię kopać, ale doświadczenie mam marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labik1 Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 Ja kopię 2 lata raczej sam nie mam żadnej ekipy, a zbieram wszystko co się przyda, na złoto jeszcze nie trafiłem tylko srebro niestety może dlatego ze nie wybierałem się nigdzie dalej z tym wykrywaczem(poza Ścinawe)ale mój wujek grasował truskawki i znalazł 20 marek gold:):). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2013 W jakim wieku jesteś? Bo ja mam trochę latek ( nick) ale kopię też tylko 2 lata i nic w sumie ciekawego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sperrr Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 Marek1968 z jakim sprzętem biegasz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 Witam kolegów Oleśnica się kłania ja z kolegą jedziemy jutro okolice oławy fanty wam podebrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 2 Luty 2013 Autor Share Napisano 2 Luty 2013 Proxima 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 2 Luty 2013 Autor Share Napisano 2 Luty 2013 w takim razie koledzy z Oleśnicy, jak coś wykopiecie to pochwalcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labik1 Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 Ja mam 25 lat Marek1968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sperrr Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 Marek1968 sprawdz poczte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 3 Luty 2013 Autor Share Napisano 3 Luty 2013 Sprawdziłem, nic nie dostałem, na jaki adres pisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sperrr Napisano 3 Luty 2013 Share Napisano 3 Luty 2013 Na taki jak masz na odkrywcy tzn. napisałem pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 3 Luty 2013 Autor Share Napisano 3 Luty 2013 Nic nie doszło , g.marek@wp.pl ,na taki pisałeś? Może ktoś mi rzepie" pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sperrr Napisano 3 Luty 2013 Share Napisano 3 Luty 2013 napisałem jeszcze raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 12 Luty 2013 Autor Share Napisano 12 Luty 2013 No jak tam koledzy z Oleśnicy? Było coś ciekawego w okolicach Oławy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1968 Napisano 4 Marzec 2013 Autor Share Napisano 4 Marzec 2013 Oj, widzę ciężko w tym temacie. Jak ktoś się odezwie, to zaraz kontakt się urywa. Chyba każdy aż tak chroni swoją prywatność i miejscówki...Wiosna idzie Panowie, może jakiś wspólny wypad w eutralny teren", żeby nikomu nie żal było?Tak jak pisałem, chętnie bym się dowiedział czegoś ciekawego od bardziej znających temat. Ktoś jest chętny na parę godzin wspólnego kopania, a potem pochwalenie się dorobkiem"? Jakieś propozycje? Wolne mam niedziele, czasami soboty, albo przed pracą lub po ( pracuję w systemie dwuzmianowym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.