Skocz do zawartości

Jelcz-Laskowice, Oława

Marek1968

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Grodków powiat brzeski Opolskie. Trzepałem, ze tak brzydko sie wyraze rzeke stara w lesie przebiegajaca przez stary kompleks lotniczy w Starym Grodkowie zapewne miejsce wszystkim znane i co powiem niezliczona ilosc kul z mosina mozna sie dorobic na zlomie duza liczba falków ale wiadomo pustych bagnet i heł ktory sie prawie rozsypał co do tego powiem zajecie fajne i relaksujace ale jak kazdy wie ze po ziemi chodzic lepsza sprawa nie patrzac na to mozna sie kiedys umówić na male polowy pozdrawiam ramzes0
  • 2 weeks later...
Napisano
Kopiesz sam, czy z jakąś ekipą? Jak długo już się tym zajmujesz? Ja nie mam za wiele czasu na wykopki, lubię kopać, ale doświadczenie mam marne.
Napisano
Ja kopię 2 lata raczej sam nie mam żadnej ekipy, a zbieram wszystko co się przyda, na złoto jeszcze nie trafiłem tylko srebro niestety może dlatego ze nie wybierałem się nigdzie dalej z tym wykrywaczem(poza Ścinawe)ale mój wujek grasował truskawki i znalazł 20 marek gold:):).
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Oj, widzę ciężko w tym temacie. Jak ktoś się odezwie, to zaraz kontakt się urywa. Chyba każdy aż tak chroni swoją prywatność i miejscówki...Wiosna idzie Panowie, może jakiś wspólny wypad w eutralny teren", żeby nikomu nie żal było?
Tak jak pisałem, chętnie bym się dowiedział czegoś ciekawego od bardziej znających temat. Ktoś jest chętny na parę godzin wspólnego kopania, a potem pochwalenie się dorobkiem"? Jakieś propozycje? Wolne mam niedziele, czasami soboty, albo przed pracą lub po ( pracuję w systemie dwuzmianowym)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie