dominikgd1 Napisano 5 Listopad 2012 Autor Share Napisano 5 Listopad 2012 Witam mam pytanie czy ktoś by miał dostęp do schematu jak rozebrać do konserwacji „Hotchkiss” 13,2 mm wz.30 na podstawie R1.Rygle już odblokowałem ale jakoś z mocowania nie mogę wypiąć żadnego z karabinów.Czy są jeszcze jakieś zabespieczenia do odblokowania czy po prostu tak trzyma rdza.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 czy to ten znaleziony na Helu:)? z orłem wybitym" :)? pozdrawiamM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 I jak już na dołku" :-O ??!! Wpadli o 6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 erwin napij się melisy i nie martw się o innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Wole hydroxyzinum jest trochę mocniejszy ;-) ! Nie żebym tego życzył ale pisać takie szczegóły :-O !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 To walnij hydroxyzinum podwójną dawkę i nie troluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.