hess Napisano 26 Październik 2012 Autor Share Napisano 26 Październik 2012 Witam. Szukam osób chętnych na zorganizowanie wspólnego wypadu z wykrywkami.Gubin i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 hess odbierz priv:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rachunek12 Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 witam jestem z Brodów,byłbym chętny z kolegą umówić się na w spólny wypad.Jesteśmy zainteresowani możemy nawiązać współpracę podaje mejla do siebie artur833@o2.pl jeżeli jesteś zainteresowany pisz,ja chodzę na omedze 8000 kolega ma rutusa proxime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 siema kolego rachunek12 z jakich brodów jesteś kole odry czy nysy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKaiser Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Witam. Chętnie się dołączę. Może ten weekend? Chodzę aktualnie z Proxą. Zapraszam również w moje rejony (Sulechów i okolice) Trzeba kopać, puki ziemia miękka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 witam Sulechów jak tam kije i okolice można czy pola obsiane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rachunek12 Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 jestem z Brodów tych koło nysy,jeżeli chcesz możemy się umówić masz podanego mejla to pisz,zawsze można się od siebie czegoś nauczyć,ja i mój kumpel jesteśmy chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 Wiosna z a pasem poloneza czas zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanter75 Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 witam kolego Hess jesteś z Gubina czy okolice ? ja mieszkam koło żar śmigam z proxima 5 byłem parę razy kolo Gubina na wykopkach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.