zuzia Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Moje okładki też mają dwa kolory ale to przez to że bagnet leżał w skrzynce w której na dnie były resztki smaru i jedna zmieniła kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr514 Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Podepnę się pod temat.Mam bagnet 84/98 z 37 roku producent CLEMEN-JUNG.Czy on powinien mieć drewniane okładki czy już bakelitowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 występowały i takie i takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liwiusz66 Napisano 28 Październik 2012 Autor Share Napisano 28 Październik 2012 Nie zamierzam działać na szkodę bagnetu i poprawiać jego urodę, zawsze istnieje możliwość powrotu do zdjętych okładzin, warunek jedynie jest taki , że zdjęte przeze mnie okładziny z bagnetu są oryginalne , a nie kopią wykonaną po wojnie(myślę że to są kopie ).Dwie osoby podjęły temat dotyczący okładzin i wynik jest 50/50 .Proszę kolegów o pomoc dotyczącą określeniu oryginalności zdjętych okładzin.Pozdrawiam Liwiusz66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.