motomaniak20 Napisano 14 Październik 2012 Autor Share Napisano 14 Październik 2012 Witajcie jestem tu nowy. Bunkrami i opuszczonymi obiektami interesuje się od dawna ale od niedawna ze znajomym zaczeliśmy eksploracje. A teraz do rzeczy...Czy ktokolwiek z was wie coś o podziemiach pod Górzycą? Od pewnej bardzo wiarygodnej osoby mam informacje że pod Górzycą biegnie tunel który prowadzi do więzienia w Słońsku, tam była elektrownia z agregatami diesla i główną aparatura (rozmawiałem ze strażnikiem który tam pracuje i mówił że podczas kopania kabli firma natrafiła na jakiś tunel, podziemia). Natomiast druga strona tego tunelu biegnie pod fort w Kostrzynie. Wspominał że ten tunel łączy się z legendarnym tunelem pod Odrą.Wejście było na wzgórzu i był to betonowy dekiel z drabinką w dół (jakieś 10-15m).Wczoraj nocą wybraliśmy się tam. Było tak jak tłumaczyła ta osoba, na miejscu dekla była wylana jakby betonowa posadzka. Myśle że mogą być to podziemia z tego tematu http://odkrywca.pl/istnieja-te-podziemia-,41869.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.