bieszczadnik Napisano 8 Październik 2012 Autor Napisano 8 Październik 2012 Witam Was koledzy i koleżanki. Od dawna zabieram się do zakupy wykrywacza żeby troszkę pogrzebać w ziemi ale pomyślałem że lepiej wcześniej sprawdzić czy naprawdę mi się to spodoba i w tym rzecz... Szukam osoby która za symboliczną bądź nie wygórowaną cenę pożyczyła by mi na tydzień swoje urządzonko ;) Pozdrawiam, bieszczadnik
bieszczadnik Napisano 9 Październik 2012 Autor Napisano 9 Październik 2012 Widzę że chyba nikt nie chce użyczyć swojego skarbu ;)
bieszczadnik Napisano 10 Październik 2012 Autor Napisano 10 Październik 2012 Widzę że nikt z kolegów nie lubi się rozstawać ze sprzętem ;)
snajper-s1 Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 Ponoć żony, samochodu i wykrywki nie pożycza się :Pzamiast wypożyczać, najlepiej dołącz do kogoś na jakiś wypad.
bieszczadnik Napisano 10 Październik 2012 Autor Napisano 10 Październik 2012 Może tak bedzie lepiej ;) więc kto ma ochote się wybrac na weekendowe grzebanie w ziemi ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.