bieszczadnik Napisano 8 Październik 2012 Autor Share Napisano 8 Październik 2012 Witam Was koledzy i koleżanki. Od dawna zabieram się do zakupy wykrywacza żeby troszkę pogrzebać w ziemi ale pomyślałem że lepiej wcześniej sprawdzić czy naprawdę mi się to spodoba i w tym rzecz... Szukam osoby która za symboliczną bądź nie wygórowaną cenę pożyczyła by mi na tydzień swoje urządzonko ;) Pozdrawiam, bieszczadnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszczadnik Napisano 9 Październik 2012 Autor Share Napisano 9 Październik 2012 Widzę że chyba nikt nie chce użyczyć swojego skarbu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszczadnik Napisano 10 Październik 2012 Autor Share Napisano 10 Październik 2012 Widzę że nikt z kolegów nie lubi się rozstawać ze sprzętem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 10 Październik 2012 Share Napisano 10 Październik 2012 Ponoć żony, samochodu i wykrywki nie pożycza się :Pzamiast wypożyczać, najlepiej dołącz do kogoś na jakiś wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszczadnik Napisano 10 Październik 2012 Autor Share Napisano 10 Październik 2012 Może tak bedzie lepiej ;) więc kto ma ochote się wybrac na weekendowe grzebanie w ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.