Skocz do zawartości

Wspólny wypad z wykrywkami. Dolnyślask.

xlucha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich:)
Szukam osób chętnych na zorganizowanie wspólnego wypadu z wykrywkami. Ja jestem z dolnegośląska - Polkowice.
Może to być wypad w inne województwo jednodniowy lub 2 :)
Może to być weekend lub jak ktoś ma urlop to w dniach 8-12 października bo ja właśnie w tych dniach mam. Ja latam z F75LTD. Można będzie porównać sprzęty, jakieś wspólne ognisko, wszystko do ustalenia:)
czekam na propozycje. Dobra zabawa i fanty czekają:>
Pozdrawiam

Ja byłbym chętny, aby zaplanować na miesiąc wcześniej czy nawet dwa, wypad na cały weekend gdzieś. Od piątku do niedzieli z noclegiem w jakiejś wiejskiej chacie. Taki mini zlot jesienną porą. Można również pokusić się na nocleg pod namiotami, ale to opcja hard:D

Witam,
Również chętnie się dolacze do szanownego grona, jestem z Wroclawia od niedawna chodzę z proxima. Chętnie poznalbym doswiadczenia ktoregos z kolegow ktory również używa tego sprzętu. Jest moze wsrod Was posiadacz proximy? Mam niestety tylko jedno miejsce w aucie:-( pasuje mi najbliższa sobota niedziela. Pzdr

Meil doszedł.
Właśnie się dowiedziałem, że będę miał czas w najbliższą sobote. Proponuję więc wspólne kopanie 5-6 godzin tylko, gdzieś w okolicy. Nie posiadam własnego transportu więc zapewne tam gdzie dowiezie mnie komunikacja miejska.

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Do odśnieżania? Piękna pogoda do biegania po lesie Osobowickim. Dzisiejszy wypad zaowocował wykopaniem kilku pruskich guziczków, kilkoma monetkami i starym sony ericsonem:D Niestety pewne sprawy zmusiły do wcześniejszego powrotu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie