xlucha Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 Witam wszystkich:)Szukam osób chętnych na zorganizowanie wspólnego wypadu z wykrywkami. Ja jestem z dolnegośląska - Polkowice.Może to być wypad w inne województwo jednodniowy lub 2 :)Może to być weekend lub jak ktoś ma urlop to w dniach 8-12 października bo ja właśnie w tych dniach mam. Ja latam z F75LTD. Można będzie porównać sprzęty, jakieś wspólne ognisko, wszystko do ustalenia:) czekam na propozycje. Dobra zabawa i fanty czekają:>Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo8 Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 Witam jestem z kotliny kłodzkiej i jestem zainteresowany jakims wypadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman26 Napisano 10 Październik 2012 Share Napisano 10 Październik 2012 ...a ja jestem z Walbrzycha i moglbym gdzies wyskoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 Ja byłbym chętny, aby zaplanować na miesiąc wcześniej czy nawet dwa, wypad na cały weekend gdzieś. Od piątku do niedzieli z noclegiem w jakiejś wiejskiej chacie. Taki mini zlot jesienną porą. Można również pokusić się na nocleg pod namiotami, ale to opcja hard:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 http://odkrywca.pl/wspolne-wykopki-zielona-gora-i-okolice-,677800.html#677800 Trzeci post od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlucha Napisano 14 Październik 2012 Autor Share Napisano 14 Październik 2012 Co Panowie powiecie na terminy:październik 20-21 27-28pisać kto chętny i jakieś propozycje miejsca. mail do mnie msmithlock@gmail.compozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Fajna opcja z mini zlotem do którego nawiązał szwejk4. Chętnie dorzuciłbym się do paliwa i w kilka osób skoczył na kopanie w Lubuskie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlucha Napisano 16 Październik 2012 Autor Share Napisano 16 Październik 2012 Ja mogę lecieć również.. pisać na mail.. weekend już się zbliża ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 rabat ja wstępnie jestem na tak jeśli tylko robota planów nie spierdzieli:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Wroclaw sie kłania, do dyspozycji! :)Kto zbiera zgłoszenia"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 No to jest nas czterech:) teraz poszukujemy osoby mobilnej którą zasilimy baniaczkiem paliwa:D Jeżeli coś nie wypaliłoby to chętnie pokopie z kimś we Wrocławiu lub okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masssa Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Witam,Również chętnie się dolacze do szanownego grona, jestem z Wroclawia od niedawna chodzę z proxima. Chętnie poznalbym doswiadczenia ktoregos z kolegow ktory również używa tego sprzętu. Jest moze wsrod Was posiadacz proximy? Mam niestety tylko jedno miejsce w aucie:-( pasuje mi najbliższa sobota niedziela. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 21 Październik 2012 Share Napisano 21 Październik 2012 Aktualnie mieszkam we Wroclawiu i latam z Proximą. Niestety ale dopiero we wszystkich świętych prawdopodobnie dam rade gdzieś wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 też Proxa 2.0 ok sprzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masssa Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 Rabat dzieki za odpowiedz, wyslalem wiadomość na Twojego maila daj znać jak doszedl. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Październik 2012 Share Napisano 23 Październik 2012 Meil doszedł. Właśnie się dowiedziałem, że będę miał czas w najbliższą sobote. Proponuję więc wspólne kopanie 5-6 godzin tylko, gdzieś w okolicy. Nie posiadam własnego transportu więc zapewne tam gdzie dowiezie mnie komunikacja miejska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masssa Napisano 24 Październik 2012 Share Napisano 24 Październik 2012 Oki mi pasuje, mam transport więc mogę Cię zabrać gdzieś z miasta, kwestia ustalenia godziny i miejscowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 24 Październik 2012 Share Napisano 24 Październik 2012 proponuje godzine 9:30. Ja mieszkam na Gaju, ale chętnie podjadę gdziekolwiek trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masssa Napisano 24 Październik 2012 Share Napisano 24 Październik 2012 Więc jesteśmy ustawieni na sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlucha Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Witam, gdzie i o której spotkanie? Z chęcią się dołączę :)pisać na maila lub tutaj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Witam, kto chętny na najbliższą sobotę? Wrocław i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Preferowane godziny popołudniowe, wieczorne. W przypadku złej pogody proponuje na wieczorne(coby widać nie było) łowienie magnesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 Ktoś chętny na dziś, albo jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 A co szukasz kogoś do odśnieżania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 Do odśnieżania? Piękna pogoda do biegania po lesie Osobowickim. Dzisiejszy wypad zaowocował wykopaniem kilku pruskich guziczków, kilkoma monetkami i starym sony ericsonem:D Niestety pewne sprawy zmusiły do wcześniejszego powrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.