thebestof1999 Napisano 2 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Witam wszystkich.Czy ktoś wie gdzie można znaleźć albo może posiada archiwalne materiały filmowe z T34,VT34,WPT34 i innymi na nadwoziu teciaka.Czekam na odpowiedz( nie wiem czy aby na dobrym forum zamieszczam ten post jeśli nie to przepraszam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thebestof1999 Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Najbardziej mi zależy na materiałach z t34 w wersjach technicznych jak np.holuje,wyciąga inne czołgi itp.Chciał bym żeby było tego jak najwięcej.Może ktoś w tym pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTD Napisano 12 Wrzesień 2012 Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Do WPT oraz T-34 posiadam oryginalne instrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirass Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Ja mam coś takiego, mogę zrobić PDF-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.