e-jarek Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Napisano 16 Sierpień 2012 WitamPo paru rozmowach z babcią (mieszka w Połęcku,wieś niedaleko Ośna) i wydobyciu od niej paru ciekawych informacji na temat pozycji niemieckich w okolicach chciałbym was spytać czy ktoś kiedyś działał w tych rejonach?Wybieram się z kolegą który ma wykrywkę,moje w sumie będą to pierwsze wykopki-no ale od czegoś trzeba zacząć.Babcia dała pare wskazówek,ale nie zaszkodzi zapytać : )Pozdrawiam Jarek
RZEPIN1 Napisano 19 Sierpień 2012 Napisano 19 Sierpień 2012 Znam okolice Połęcka.Jest tam wiele ciekawych miejsc.PozdrawiamRysiek
e-jarek Napisano 19 Sierpień 2012 Autor Napisano 19 Sierpień 2012 Mam zamiar zapuścić się w las przed samym Połeckiem jadąc od strony Ośna,może coś się uda wykopać ciekawego : )
peter.p69 Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 witam znajdujecie coś w tej okolicy ,,,
RZEPIN1 Napisano 3 Luty 2013 Napisano 3 Luty 2013 WitamJak poszukiwania w okolicach Połęcka. Zaciekawiła mnie szczególnie relacje mieszkańców Połęcka. Zbieram informacje na temat walk w okolicach Połęcka, Lubiechni i Rzepina. Proszę o kontakt. Chętnie pogadam. Pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.