tymciek Napisano 8 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2012 Witam. Mam pytanie do użytkowników forum. Mianowicie natrafiłem na miejsce w którym jest młody lasek, wcześniej przez ten lasek biegła ścieżka konna z dwóch starych przedwojennych dworów. Praktycznie nigdzie nie zdarza się żaden sygnał" wykrywaczem, tylko w 1 miejscu. No to zacząłem kopać, wykopałem dół głębokości 1,5m. Po drodze wykopałem m.in. wiadra, misy, wanienki, podkowy, części od pieca. Jedyną ciekawą rzeczą była połowa talerzyka porcelanowego. Moje pytanie czy warto kopać dalej czy nie ponieważ to zwykłe śmieci. Dziekuję za pomoc i zainteresowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Warto,dla jednego skarby są śmieciami,dla innego śmiecie są skarbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Nie kopiesz - nie wiesz... Prawdopodobnie trafiłeś na tzw śmietnik. Natomiast jeżeli Twoja droga nie była sprawdzana wcześniej, możesz mieć fart. W takich miejscach można wykopać wiele ciekawych rzeczy. Dużo zależy od wykrywacza. Jeżeli jest typowo na militarkę, cudów nie będzie. Szukaj i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymciek Napisano 8 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2012 akurat jest typowo pod monety. No nic dzieki spróbuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Wrzuć fotki po całej akcji.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 ja bym rył do konca. Czasem można ciekae smieci " znaleźc.Wrzucaj zdjecia na bierząco- lepszy efekt bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymciek Napisano 8 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2012 spoko po wszystkim wrzuce zdjecia ale jest troche roboty ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.