Skocz do zawartości

proszę o pomoc, problem z serwisem htc

panzerhrabia

Rekomendowane odpowiedzi

Taki mam problem i Niewinem jak go ugryźć , od roku posiadam telefon w sieci Play telefon HTC wildfire od jakichś 2 miesięcy miałem problem z nim ponieważ bardzo słabo słyszałem osobę dzwoniącą do mnie i postanowiłem oddać telefon do serwisu, pomijam fakt że w serwisie był 1 miesiąc, dostałem wiadomość ze naprawa nie podlega pod gwarancję ponieważ stwierdzono ingerencję cieczy w telefonie i koszt naprawy jak bym się zdecydował wyniósł by 1400 zł, oczywiście się nie zgodziłem na naprawę pomyślałem ze przemęczę się jeszcze ok. 10 miesięcy z tą usterką . Po odebraniu telefonu ku mojemu zdziwieniu telefon nawet się nie włącza całkowita padaka. Chciałbym aby przynajmniej mi zwrócono telefon w takim stanie jak im wysłałem czyli tylko z usterką głośnika, spokojnie mogłem z tą usterką korzystać z telefonu a teraz nie mam nic. Proszę i pomoc co mogę zrobić ? czy to ja muszę udowadniać że telefon działał jak wysyłałem go do serwisu? czy to oni mają udowodnić że nie działał już ?

pozdrawiam
M

Przywieź go do mnie ja mam takiego magika że na pewno coś poradzi ;)) i olej serwis tam pracują same tłuki co nie potrafią zdemontować nawet obudowy i potem wychodzą takie kwiatki..................................

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie