Skocz do zawartości

Kompas w telefonie z funkcja zapisania miejca startu

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli potrzebujesz czegoś małego ale niezawodnego, to dobry jest PointToPoint. Nie ma map. Po prosty pokazuje kierunek gdzie masz iść. Więcej o tym w markecie.

Z mapami to Androzic. Wgrywamy mapy OZI i w drogę :) Używałem tego w czasie paru wypadów i okazał się niezawodny :)
Napisano
Kolego soniscquad mógłbyś mi podać konkretnie model takiego urządzenia konkretnie gdzie to można kupić bo już raz w lesie się zgubiłem, proszę Cię ewentualnie o info na maila żeby nie być posądzonym o kryptoreklamę i kolejny raz (mówię o mnie) wykartkowanym. Chodzi mi dokładnie o takie proste urządzenie gdzie można trafić z powrotem do miejsca wcześniej zapisanego na tym urządzeniu. Proszę o odpowiedź Pozdrawiam.
Napisano
Jeżeli masz założone konto w android market (teraz to Google Play), w wyszukiwaniu wpisz te nazwy. Obydwa są darmowe więc klikasz tylko zainstaluj. To wszystko :) Z mapami musisz sobie już sam radzić...
mógłbyś mi podać konkretnie model takiego urządzenia konkretnie gdzie to można kupić?" - wystarczy telefon z Andkiem i internet :)
Napisano
Cytat ze strony: Klient nawigacji, który wykorzystuje mapy OziExplorer (ozf2, ozfx3). Doskonały do ​​uprawiania turystyki pieszej, żeglarstwa, pływania łódką, geocaching-u, off-road-u i innych atrakcji. OD użytkownika oczekuje się znajomości OziExplorer-a lub przynajmniej gdzie uzyskać jego mapy. Mapy mogą być także tworzone samodzielnie, ale przy nieco większym nakładzie pracy..."
Napisano
Popularnym programem do nawigacji w terenie, również z funkcją zapisywania współrzędnych miejsc jest TrekBuddy". Działa pod Javą i jest za darmo.
Napisano
Ja uzywam htc z androidem i aplikacja google maps.Dla mnie super.Potrzebujesz jedynie pakiet internetowy.Ja mam 100mb po wykorzystaniu spada predkosc ale i tak daje.Pozdrawiam.
(nie mam polskiej klawiatury)
Napisano
Polecam Move! Bike Computer". Uruchamiamy aplikacje i potem możemy prześledzić naszą trasę. Warto sprawdzić, może się przyda.
  • 2 weeks later...
Napisano
aplikacja TrekBuddy jest również na androida. Można samemu tworzyć mapy na komputerze takimi programami jak Mobile Atlas Creator i mamy to co nas interesuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie