adaslexsor Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2012 Witam,szukam osoby lub osob na wspole wypady z wykrywka,mam pare Dziewiczych miejsc z I wojny...Szukam kompanow ze Szczebrzeszyna,Radecznicy WOJ-Lubelskie...Zdjecia mojej kolekcji.Kontakt meilowy.Maly wypadzik-14.07.2012(sobota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 cza sem bywam w tych okolicach żona z tamtąd pochodzi,z oklic radecznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adaslexsor Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2012 Witam,moja zona tez jest z okolicy Radecznicy,a na Zaporzu na polach mojego tesci byla bitwa podzczas I wojny.Rezultat tej bitwy zabitych 3672 zolnierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 moja żonka pochodzi z zaporza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 a ta bitwa nie była czasem w wólce czernięcińskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adaslexsor Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2012 Oto linkhttp://polskaniezwykla.pl/web/place/22552,zaporze-cmentarz-z-i-wojny-swiatowej-z-1915-roku.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 To ojciec twojego teścia musiał być niezły bauer jak tyle wojska się zmieściło na jego polach ;-))? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Możecie sie podśmiewać, ale dziewicze miejsca z I wojny na prawde tu istnieją. Dojechać tam i nie zostać wylegitymowanym przez pogranicznika to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adaslexsor Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 Kolego erwin1-----skoro nie jestes w temacie po co sie wypowiadasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 17 Sierpień 2012 Share Napisano 17 Sierpień 2012 jestem w szczebrzeszynie na wakacjach z wykrywka. Chetni na wspolny wypad prosze pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendi Napisano 22 Sierpień 2012 Share Napisano 22 Sierpień 2012 ja tez z okolicy, ale w okolicach Radecznicy jeszcze nie dzialalem, piszczie na priv to moze ustawimy sie na wspolny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.