Skocz do zawartości

pomóżcie w obsłudze garrett AT PRO

kasyniarz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Potrzebuje od was pomocy jestem laikiem w tych sprawach kupiłem garrett at pro i jest to mój pierwszy kontakt z wykrywaczem .poszedłem dzisiaj nad wodę żeby trochę się po szkolić i porażka nakopałem się jak głu... masę kapsli po piwie i tylko jedna 1zł i 50 gr
jak ustawić żeby nie kopać tych kapsli
a planuje wejść do wody będzie źle jak po każdego kapsla się będę schylał.
Pozdrawiam.
Napisano
Kolego kasyniarz.1 Czytałeś instrukcje obsługi?
Jeśli nie, to radzę to zrobić najlepiej kilka razy dla pełnego zrozumienia.

Pozdrawiam.
Napisano
właśnie czytałem parę razy ale jak wyłączę 1 segment to nadal się zbudza trzeba wyłączyć co najmniej 4 segmenty to można przeoczyć fajne fanty.a chodzi mi czy da się zrobić tak żeby rozróżniać te dźwięki .
Napisano
po przeczytaniu i zrozumieniu instrukcji obsługi,można już wyjść w teren.najpierw,po włączeniu wykrywacza,wybierasz tryb pracy,następnie trzeba znaleźć miejsce bez żadnych sygnałów i w takim miejscu dostroić wykrywacz do gruntu.dalej już tylko trzeba zapamiętać do jakich przedmiotów,przypisać wskazania i dźwięki wykrywacza.wskazanie-51 do 53,to zrywka od puszki piwa-dźwięk wysoki.wskazanie-71 do 73[a czasami,wyżej-zależy od stanu kapsla]to kapsel od piwa-dźwięk zakończony chrypnięciem.zakrętki od wódki,to 80 do 83-dźwięk wysoki.natomiast nasze monety obiegowe,wskazywane są,w zależności od nominału i stanu-od 40 do ponad 60.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie