kasyniarz.1 Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Napisano 4 Lipiec 2012 Witam Potrzebuje od was pomocy jestem laikiem w tych sprawach kupiłem garrett at pro i jest to mój pierwszy kontakt z wykrywaczem .poszedłem dzisiaj nad wodę żeby trochę się po szkolić i porażka nakopałem się jak głu... masę kapsli po piwie i tylko jedna 1zł i 50 grjak ustawić żeby nie kopać tych kapsli a planuje wejść do wody będzie źle jak po każdego kapsla się będę schylał.Pozdrawiam.
OGNISTY Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Kolego kasyniarz.1 Czytałeś instrukcje obsługi? Jeśli nie, to radzę to zrobić najlepiej kilka razy dla pełnego zrozumienia.Pozdrawiam.
kasyniarz.1 Napisano 5 Lipiec 2012 Autor Napisano 5 Lipiec 2012 właśnie czytałem parę razy ale jak wyłączę 1 segment to nadal się zbudza trzeba wyłączyć co najmniej 4 segmenty to można przeoczyć fajne fanty.a chodzi mi czy da się zrobić tak żeby rozróżniać te dźwięki .
rufa Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 po przeczytaniu i zrozumieniu instrukcji obsługi,można już wyjść w teren.najpierw,po włączeniu wykrywacza,wybierasz tryb pracy,następnie trzeba znaleźć miejsce bez żadnych sygnałów i w takim miejscu dostroić wykrywacz do gruntu.dalej już tylko trzeba zapamiętać do jakich przedmiotów,przypisać wskazania i dźwięki wykrywacza.wskazanie-51 do 53,to zrywka od puszki piwa-dźwięk wysoki.wskazanie-71 do 73[a czasami,wyżej-zależy od stanu kapsla]to kapsel od piwa-dźwięk zakończony chrypnięciem.zakrętki od wódki,to 80 do 83-dźwięk wysoki.natomiast nasze monety obiegowe,wskazywane są,w zależności od nominału i stanu-od 40 do ponad 60.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.