jacho Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2012 Wybieram się na wakacje w tamte strony. Ktoś będzie i pisze się na wspólne przeszukiwanie plaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 witaj też się wybieram w tamte strony , ale od 18 sierpnia (tak urlop wypadł)szkoda ale chyba w tym roku się nie spotkamy szkoda zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2012 Wielka szkoda. No nic. Zostawię ci nieprzeszukany skrawek na pocieszenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Witam Ja się wybieram w okolice chyba Darłowo ale nic pewnego , zawsze można zmienić plany na coś innego . Masz może jakąś pewną kwaterkę w tych okolicach ,i czy warto jechać np do Sarbinowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 Mariusz- jeśli będziesz w Darłowie (Darłówku) to ja jestem obok w Dąbkach i nastawiam się na plaże. Jakbyś coś wiedział pewnego - pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Witam ja jestem od 15 do 19 Sierpnia w Sarbinowie jagby co to od rana na plaży mnie znajdziecie :) pozdrawiam kopaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 jak chcesz możemy się spotkać po środku jestem od 12 w dąbkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.