czuperek Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Napisano 3 Lipiec 2012 Hey,jaki wykrywacz polecicie z w.w? Potrzebuje wykrywki do poszukiwania biżuterii oraz monet na plaży, a po wakacjach będę latał po polach i lasach za kolorem. Nie ukrywam że w moim rejonie jest też dużo militarki tak więc jakaś też był tam chciał kopnąć.A może w ogóle coś innego polecicie? To co podałem w temacie mogę mieć w granicach 1500zl i do tylu się mniej więcej nastawiam.
krzychon08 Napisano 7 Lipiec 2012 Napisano 7 Lipiec 2012 hej.w takim przypadku ciężko coś doradzić.miałem quattro mp,zasięg niezły ale jest wolny.polecam na militaria.mam drugiego XLT.sprzet super ale trudny w rozszyfrowaniu.po plaży tez parę lat już z nim chodzę.1minus,trochę ciężki.ale za te pieniądze byś go kupił.zamówiłem teraz xt705 bo chce sobie z czymś lżejszym pochodzić.tak przy okazji to podziwiam VanWordena bo on ma obcykane xlt.zagadaj do niego napewno ci dobrze doradzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.